Spala si sterge feliile de peste. Prajeste usturoiul curatat si pisat in 3 linguri de ulei, dupa care scoate-l din ulei. Adauga la rosiile decojite s
Spala si sterge feliile de peste. Prajeste usturoiul curatat si pisat in 3 linguri de ulei, dupa care scoate-l din ulei. Adauga la rosiile decojite si taiate cuburi sofran de India, foaia de dafin sfaramata si o lingura de frunza de marar. Sareaza si fierbe pe foc iute timp de 10 minute, intre timp toarna 100 ml de vin. Trece feliile de peste prin faina si prajeste-le in ulei incins. (Aseaza pestele pe un prosop de bucatarie, care va absorbi uleiul in exces.) Sareaza si aseaza feliile de peste intr-un vas termorezistent, adauga fasolea fiarta in apa putin sarata si strecurata si sosul de rosii. Tine-l in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 20 de minute si serveste fierbinte preparatul.
Alte retete recomandate
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj