Ton cu maioneza

Se face o maioneza mai consistenta de aceea se adauga cartoful fiert. Se poate pune la inceput un galbenus, cartoful fiert si zdrobit bine, sare, must

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve ton 200 g
  • ketchup
  • Pentru maioneza: ulei
  • mustar
  • un ou crud
  • un cartof mic fiert

Mod de preparare

Se face o maioneza mai consistenta de aceea se adauga cartoful fiert. Se poate pune la inceput un galbenus, cartoful fiert si zdrobit bine, sare, mustar si se amesteca cu mixerul adaugand cate putin ulei pana se obtine maioneza. Peste maioneza se pune tonul din conserva scurs de ulei, se adauga ketchup dupa gust si sare daca mai trebuie.
Se mananca pe paine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pinguini

Acesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...

Pinguini
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca