Crostini cu gorgonzola și roșii cherry

Crostini cu gorgonzola și roșii cherry, un preparat super gustos, perfect pentru micul dejun sau ca și gustare.

Ingrediente

  • Ingrediente Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:
  • 1 pâine baghetă
  • 150 g brânză gorgonzola cremoasă
  • 250 g roșii cherry
  • 3 căței usturoi
  • Pătrunjel uscat
  • 30 ml ulei de măsline
  • 2 linguri cremă de oțet balsamic

Mod de preparare

Cum se prepara Crostini cu gorgonzola și roșii cherry:

Tăiați bagheta în felii de cca 1.5 cm grosime și așezați-le în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt. Stropiți fiecare felie cu ulei de măsline, după care puneți brânza gorgonzola. Băgați tava în cuptorul încins la 190 de grade C, până pâinea se rumenește și brânza se gratinează.
Între timp, tăiați roșiile în sferturi și le trageți puțin la tigaie, cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel uscat. Condimentați după gust cu sare și piper.
Puneți roșiile peste crostini, stropiți cu cremă de oțet balsamic și... savurați!
Poftă bună!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...