Ananas umplut cu fructe este un desert delicios pe care il puteti face la orice ocazie festiva.
Ananas umplut cu fructe este un desert delicios pe care il puteti face la orice ocazie festiva. Intai de toate trebuie sa taiati ananasul. Se taie cu un cutit foarte ascutit partea de deasupra, dupa care scobiti miezul.
Continutul fructului il puneti intr-un bol mare in care puneti si restul fructelor taiate cubulete. Peste turnati romul sau coniacul, presarati un pic de zahar si daca doriti alte arome cum ar fi vanilie sau scortisoara.
Amestecati bine si apoi inainte de sertvire puneti in cupele formate din ananas.
Ananasul umplut cu fructe se serveste rece, ornat cu frunze de menta si fructe confiate.
Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...
Briose aperitivOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj