Ananas umplut cu fructe

Ananas umplut cu fructe este un desert delicios pe care il puteti face la orice ocazie festiva.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ananas - cate portii atatea fructe
  • piersici
  • caise
  • nectarine
  • rom
  • coniac sau vin alb
  • frunze de menta
  • banane
  • zahar
  • cantitatile sunt dupa preferinta

Mod de preparare

Ananas umplut cu fructe este un desert delicios pe care il puteti face la orice ocazie festiva. Intai de toate trebuie sa taiati ananasul. Se taie cu un cutit foarte ascutit partea de deasupra, dupa care scobiti miezul.

Continutul fructului il puneti intr-un bol mare in care puneti si restul fructelor taiate cubulete. Peste turnati romul sau coniacul, presarati un pic de zahar si daca doriti alte arome cum ar fi vanilie sau scortisoara.

Amestecati bine si apoi inainte de sertvire puneti in cupele formate din ananas.


Ananasul umplut cu fructe se serveste rece, ornat cu frunze de menta si fructe confiate.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv

Eram in mare pana de inspiratie pt micul dejun....si mi-am adus aminte ca am vazut ceva briose la Merisor care mi-au placut...

Briose aperitiv
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca