Capsuni trase-n ciocolata

Capsuni trase-n ciocolata sunt o gustare delicioasa ce combina aroma inconfundabila a capsunilor cu ciocolata. Desertul cu capsuni este si foarte aspectuos.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 capsuni mari.
  • 50g ciocolata alba
  • 50g ciocolata cu lapte
  • 50g ciocolata neagra
  • 10 bete pt. frigarui
  • bomboane colorate

Mod de preparare

Topiti ciocolata.
Spalati capsunii, stergeti-i cu prosoape absorbante, nu le rupeti codita si puneti-i in frigider, deoarece trebuie sa fie reci.

Trageti cate o capsuna pe bat, tavalit-o in ciocolata alba sau neagra, si lasati sa se usuce ciocolata, ca pe urma sa mai puteti face modele pe ea, cu o alta ciocolata...fie cu un betisor sau o scobitoare, daca nu aveti scule speciale pentru ornat.

Cand s-a intarit si uscat ciocolata, asezati capsunii intr-un pahar pe care puteti sa-l umpleti cu bomboane colorate.

Se fac rapid si se mananca la fel! Nu e un desert complicat iar copiii si, nu numai, vor fi fericiti cand ii vor vedea, credeti-ma!


Mi-ar fi placut sa asez capsunii in cioclata in aceasta canita: http://shabbychicshop.ro/trandafir/24-canita-lapte-trandafir-vanilia.html

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Piftii (racituri) cu carne de pui

Piftii (racituri) cu carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca