Decojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g zahar, batonul de vanilie crestat
Decojim ananasul, se taie sfeturi si se indeparteaza cotorul; pulpa se taie cuburi. Se da in fiert 1 I apa cu 125 g zahar, batonul de vanilie crestat si coaja de lamaie. Se toarna acest sirop peste bucatile de ananas si se lasa sa se marineze la frigider cca 12 ore.
Se indepareaza batonul de vanilie si se paseaza ananasul, cu tot cu lichid.
Intr-o craticioara, se dau in clocot 250ml apa Cu 125 g zahar; se toarna peste pliculetele de ceai si se lasa sa se infuzeze 15 min.
Se toarna apa minerala, apoi se rastoarna in dispozitivul pentru cuburi de gheata; se da la congelator 6 ore.
Se desprind cuburile de menta, se piseaza si se repartizeaza in 4 cupe sau pahare.
Se asaza deasupra capsuni si zmeura si se completeaza cu piureu de ananas.
Se orneaza cu capsuni si menta.
Alte retete cu capsuni
Spuma de capsuni
Dulceata de caspuni
Prajitura cu capsuni
Biscuitii de casa sunt printre preferatii nostri. Serviti la micul dejun cu o ceasca de ceai sau de cafea, sau pentru...
Biscuiti de casa cu fulgi de ovaz si stafide (reteta video)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa