Desert din banane

Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 banana/persoana
  • 20 g unt/persoana
  • 10 g migdale/persoana
  • 1 lingura de frisca /persoana
  • 1 lingura de miere /persoana
  • 1/4 lingurita de esenta de migdale /persoana

Mod de preparare

Curatim o banana/persoana si o calim usor pe toate partile, in 20 g unt/persoana, apoi scoatem fiecare banana pe cate o farfurie lata, apoi calim in untul ramas 10 g migdale/persoana, dupa ce au fost decojite. Adaugam pentru fiecare persoana 1 lingura de frisca proaspata, 1 lingura de miere, 1/4 lingurita de esenta de migdale, le incalzim usor fara sa le fierbem apoi o picuram peste fiecare banana.
Alte retete fructe recomandate

Spuma de capsuni

Tarta cu visine

Placinta cu mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta video

O mancare de post, vegetariana, perfecta pentru zilele calde de vara :) 

Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta video
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca