Se taie pepenele in doua, se curata de simburi, iar miezul se scoate si se amesteca cu alte fructe de sezon curatate de simburi si taiate in bucati mi
Se taie pepenele in doua, se curata de simburi, iar miezul se scoate si se amesteca cu alte fructe de sezon curatate de simburi si taiate in bucati mici. Se pune amestecul de fructe intr-un vas de sticla si se da la rece citeva minute. In momentul servirii, se asaza portii in jumatati de pepene galben sau in cupe si se toarna putin coniac, zahar si, eventual, lichior. Se poate adauga si gheata pisata.
Se serveste cu fursecuri sau cu frisca.
Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.
Lasagna cu ton si sardineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.