Prune cu frisca

Cureti prunele de coaja, le treci pe razatoarea de sticla si le pui intr-o farfurie adanca, in amestec cu zahar vanilinat si nuci tocate.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg prune
  • 200 g de frisca
  • 10 nuci tocate
  • vanilie

Mod de preparare

Cureti prunele de coaja, le treci pe razatoarea de sticla si le pui intr-o farfurie adanca, in amestec cu zahar vanilinat si nuci tocate.
Lasi la rece o ora, apoi pui in cupe adanci si servesti cu frisca deasupra.

Alte retete dulciuri recomandate

Tarta cu visine

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...