Caisele se spala bine in citeva ape apoi se pun intr-un tifon care se introduce pentru citeva secunde in apa clocotita, apoi in apa rece. In felul ace
Caisele se spala bine in citeva ape apoi se pun intr-un tifon care se introduce pentru citeva secunde in apa clocotita, apoi in apa rece. In felul acesta coaja caiselor se va curata foarte usor. Dupa ce s-au curatat de coaja, se rup caisele in doua, se scot simburii, se pun in salatiera si se stropesc cu rom. Separat, se bat albusurile spuma cu zaharul pudra, apoi se amesteca cu caisele si cu simburii de caise curatati.
Se serveste in salatiera, dupa ce au stat putin la gheata.
Cand strang multe albusuri, ma tot gandesc si razgandesc ce pot sa fac cu ele. De data aceasta am facut aceasta delicioasa...
Prajitura cu fructeIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa