32
Carnaciorii se taie in bucati de circa 20 cm. Se ruleaza sub forma de melc. Se prind cu betisoare pentru frigarui
detalii rețetă—Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare, apoi se taie fasii. Telina si sfecla, curatate si spalate, se taie in
detalii rețetă—Pieptul de pui se taie betisoare cat un deget de groase, apoi se face un amestec din chili, boia si rozmarin, sare
detalii rețetă—Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie cubulete. Telina, sfecla si morcovul, dupa ce se curata
detalii rețetă—Se taie branza in cubulete. Se taie rosiile in jumatati. Se taie ceapa in bucatele. Pe betisoare
detalii rețetă—Se amesteca mai intii ouale cu zaharul, apoi se adauga celelalte ingrediente, se obtine un aluat lipicios si
detalii rețetă—Daca vreti o cabana mai mare, lasati foaia de dedesubt din napolitana intreaga si incepeti cu crema si sase
detalii rețetă—Pentru betisoarele cu nuca aveti nevoie de nuca macinata, zahar pudra, ou si 1 galbenus.
detalii rețetă—Betisoarele se servesc la bere rece. Se fac usor si sunt gustoase. Aveti nevoie de faina, oua si unt.
detalii rețetă—Se taie zarzavatul cuburi, se toaca ceapa marunt, castravetii se taie betisoare. Carnea se sareaza, se pipereaza,
detalii rețetă—Carnea si ardeiul se taie cubulete cam de 2 cm. Se insira alternativ pe betisoare ciupercile, ardeiul si carnea. Se
detalii rețetă—Trebuie sa obtinem un aluat din toate ingredientele, apoi pastram aluatul la rece in jur de 3, 4 ore. Dupa acest
detalii rețetă—