61
Pentru fripturi din carne de pui cu ciuperci puiul se curata, se trece prin flacara, se spala si se portioneaza.
detalii rețetă—Pentru sos vanatoresc pentru fripturi inabusite ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se opareste.
detalii rețetă—Vinetele cu usturoi sunt foarte gustoase si se servesc la fripturi sau la musaca. Se pregatesc usor.
detalii rețetă—Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.
detalii rețetă—Ardeii umpluti cu varza sunt gustosi si se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare. Va trebuie 4 kg de
detalii rețetă—Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel
detalii rețetă—Cartofii taranesti gustosi este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se servesc ca garnitura la
detalii rețetă—Pentru cotletele simplu de berbec la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de
detalii rețetă—Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita
detalii rețetă—Pentru pulpa de berbec la tava cu usturoi se alege totdeauna carne de berbec tanar si care nu miroase. Totusi,
detalii rețetă—Pentru rulada de vitel cu vin alb se taie carnea felii ca pentru snitele, de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de
detalii rețetă—Sosul pentru fripturi este foarte delicios. Daca nu este servit imediat se tinela cald, intr-un vas cu apa
detalii rețetă—