103
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina.
detalii rețetă—Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se
detalii rețetă—Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna
detalii rețetă—Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina,
detalii rețetă—Gutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste
detalii rețetă—Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie.
detalii rețetă—Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga
detalii rețetă—Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa
detalii rețetă—Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi
detalii rețetă—Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi
detalii rețetă—Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si
detalii rețetă—Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se
detalii rețetă—