Retete si articole "pandispan"


Pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul si coaja rasa d elamaie. Se adauga apoi zeama de lamaie si faina.

detalii rețetă—

Pandispan cu jumatati de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se bat spuma tare cu o ceasca de apa si zahar. Se toarna apoi faina si sarea si la final, se

detalii rețetă—

Pandispan cu jumatati de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se bat spuma cu o ceasca de apa rece. Se adauga in amestc zaharul si se bate in continuare. Se toarna

detalii rețetă—

Pandispan cu visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile si se bat spuma cu un pahar de apa. Se adauga putina sare, un plic de zahar vanilat, faina,

detalii rețetă—

Pandispan cu gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Gutuile curatate de seminte si de miezul tare si taiate felii subtiri se pun la inmuiat pe foc mic. Se adauga peste

detalii rețetă—

Pandispan cu mere si oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se bat bine, cu zaharul, Se adauga putina sare, zaharul vanilat si faina proaspat cernuta, in ploaie.

detalii rețetă—

Pandispan cu mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Galbenusurile se bat spuma cu 6 linguri de apa rece si zaharul. Separat, se bat si albusurule spuma si se adauga

detalii rețetă—

Pandispan rapid

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Caisele se spala dupa care se desfac in jumatate,ori le folositi asa ori le taiati mai subtiri.Se separa

detalii rețetă—

Pandispan cu crema de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Zaharul se amesteca impreuna cu ouale, esenta de rom sau de vanilie si putina sare. Se freaca bine 10 minute, apoi

detalii rețetă—

Pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, apoi pe rand galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Se unge apoi

detalii rețetă—

Blat alb de pandispan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si

detalii rețetă—

Pandispan cu stafide

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se bat intr-un vas albusurile cu zaharul si vanilia, obtinand o spuma tare. Se amesteca galbenusurile si se

detalii rețetă—