103
Se bat intr-un vas albusurile cu un praf de sare, obtinand o spuma tare. Cand sunt gata, se adauga treptat zaharul
detalii rețetă—Pentru aluat amesteca galbenusurile cu praful de budinca si cu jumatatea cantitatii de zahar, bate spuma tare
detalii rețetă—Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul pana se face o crema, iar volumul compozitiei a crescut de 2-3 ori.
detalii rețetă—Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile
detalii rețetă—Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de
detalii rețetă—Blatul: Se face un aluat de pandispan batand bine ouale intregi cu zaharul pana ce compozitia se face ca o
detalii rețetă—Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile
detalii rețetă—1. Se amesteca la foc mic mierea, zaharul, unul, laptele si bicarbonatul. 2. Se fierbe compozitia pana cand
detalii rețetă—1. Se incinge cuptorul la 200 °C 2. Se separa ouale. Se bat galbenusurile cu 50 g zahar. Galbenusurile se
detalii rețetă—1. Bati albusurile separat, adaugi galbenusurile, pe care le-ai frecat mai intai cu zaharul, uleiul, apoi torni
detalii rețetă—Se separa albusurile de galbenusuri (care se pun intr-o cana cu un praf sare si aromele). Se bat bine albusurile,
detalii rețetă—Blatul de pandispan se pune intr-o forma de tort cu peretii detasabili. Se amesteca branza de vaci cu zahar, suc
detalii rețetă—