Retete si articole "prajitura"


Prajitura cu gem

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul se freaca cu zaharul, galbenusurile, coaja rasa de lamiie si sarea. Se adauga faina si la sfirsit albusurile

detalii rețetă—

Prajitura cu alune si zahar vanilat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Pe o tava presarata cu faina se

detalii rețetă—

Prajitura neagra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Jumatate din cantitatea de zahar se face caramel si se stinge cu un pahar de apa. Se freaca galbenusurile cu

detalii rețetă—

Prajitura cu gratii

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:50m 

Se freaca faina cu untul adaugind pe rind oul si sarea. Aluatul obtinut se da la rece o ora. Se imparte apoi in

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, sarea si coaja rasa de lamiie. Se amesteca totul cu faina, nucile si albusurile

detalii rețetă—

Prajitura cu ulei si fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Se bat ouale intregi si zaharul, cu telul, pina se face o spuma. Se adauga treptat uleiul si la sfirsit faina,

detalii rețetă—

Prajitura cu nuca de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Se bat bine albusurile cu 300 gr. de zahar, se adauga 3 linguri de apa clocotita si zeama de lamiie. Se pune nuca

detalii rețetă—

Prajitura cu gem si cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul, zaharul si galbenusurile se freaca pina devin spumoase, dupa care se adauga faina amestecata cu praful de

detalii rețetă—

Prajitura cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Se dizolva drojdia in putina apa calda. Se pune faina pe planseta, drojdia in mijloc si se adauga zaharul, untura

detalii rețetă—

Prajitura berlineza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framinta un aluat din faina, ou, praf de copt, margarina, zahar si sare. Se opreste 1/3 din aluat, restul se

detalii rețetă—

Prajitura cu marmelada si lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:10m 

Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore.

detalii rețetă—