Cafea cu lapte

Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-40 gr cicoare
  • 2 pahare apa
  • lapte

Mod de preparare

Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa se limpezeasca si se serveste cu lapte. Se pun 2-3 linguri de cicoare la un pahar cu lapte si se indulceste dupa gust.


Se serveste dimineata sau seara cu paine cu unt sau cu marmelada si cozonac.

Alte retete:

Papanasi fierti Galuste cu prune Prajitura cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca