Cafea cu lapte

Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-40 gr cicoare
  • 2 pahare apa
  • lapte

Mod de preparare

Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa se limpezeasca si se serveste cu lapte. Se pun 2-3 linguri de cicoare la un pahar cu lapte si se indulceste dupa gust.


Se serveste dimineata sau seara cu paine cu unt sau cu marmelada si cozonac.

Alte retete:

Papanasi fierti Galuste cu prune Prajitura cu visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...