Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa
Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa se limpezeasca si se serveste cu lapte. Se pun 2-3 linguri de cicoare la un pahar cu lapte si se indulceste dupa gust.
Se serveste dimineata sau seara cu paine cu unt sau cu marmelada si cozonac.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Prajitura cu visine
Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...
Tort de ciocolata ExpressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj