Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa
Se fierbe apa cu cicoarea pana se dizolva bine cicoarea si nu mai face spuma. Cine doreste pune si o lingurita cu cafea naturala. Se lasa cafeaua sa se limpezeasca si se serveste cu lapte. Se pun 2-3 linguri de cicoare la un pahar cu lapte si se indulceste dupa gust.
Se serveste dimineata sau seara cu paine cu unt sau cu marmelada si cozonac.
Alte retete:
Papanasi fierti Galuste cu prune Prajitura cu visine
Cum vă spuneam, acesta este cel de-al doilea tort pe care l-am pregătit pentru aniversarea nepoatei mele. Un tort simplu...
Tort cu crema de lamaie si caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura