• morcovii si ardeii se taie cuburi (ardeii putin mai mari decat morcovii)
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3h:30 minute si modul de gatire High
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3h - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii