O mancare tare apreciata in familia noastra, mai ales in anotimpul rece. E tare satioasa si gustoasa alaturi de paine calda si muraturi de sezon! Spor si pofta buna!
Fasolea se curăță de impurități, se pune peste noapte în apă rece pentru a se umfla și să fiarbă mai repede.
De această dată am testat aparatul CrockPot-ul, adică l-am pus la muncă pe Alin, pentru a fierbe fasolea.
Se conectează la sursa de curent, în vasul aparatului, se adaugă fasolea, după ce a fost în prealabil scursă de apa în care a stat peste noapte, ciolanul tăiat bucățele, legumele curățate și mărunțite, adaugâdu-se cca. 1000 ml apă, apoi din MENIU se selectează programul HIGH și se lasă la fiert cca. 150 de minute.
Se asezonează de mirodenii și se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit lent 30 min.
Se servește fierbinte, cu pâine sau mămăligă, alături de o ceapă roșie stropită cu puțin ulei de măsline și oțet de prune.
Spor și poftă bună
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii