• curatati vrabioara de vita si pulpa de porc de pielite si grasimi si taiati-le cuburi
• taiati ceapa cuburi potrivite
• adaugati carnea, ambele tipuri de boia, ceapa, uleiul de masline si vinul in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Red Manual
• setati pe modul de gatire High si lasati cca 4 ore si jumatate
• dupa 4 ore si jumatate asezonati si mutati pe modul de gatire Low
• adaugati cous cous peste preparat, amestecati si lasati cca 8 min pana acesta se umfla, iar tocanita se va ingrosa.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii