Se pune praful de ciocolata calda, de vanilie si cafeaua instant intr-un pahar mare, inalt. Se adauga apa fiarta, numai atat cat sa acopere ingredient
Se pune praful de ciocolata calda, de vanilie si cafeaua instant intr-un pahar mare, inalt. Se adauga apa fiarta, numai atat cat sa acopere ingredientele si se amesteca pana se obtine o pasta. Se combina amestecul cu laptele si se pune o lingurita de inghetata, apoi serviti-o calduta.
Acest sortiment de cafea este foarte tare, dar dupa cum zice un proverb din Australia, tara de bastina a retetei, "nu exista cafea prea tare, ci numai oameni mult prea slabi".
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti