Cafea rece vieneza

Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • zahar
  • frisca
  • cafea neagra rece

Mod de preparare

Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand ingheata complet. Cand se serveste, se portioneaza cu lingura de inghetata si se serveste cu cealalta portie de frisca.
Alte bauturi recomandate

Socata

Suc soc

Coctail

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...