Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand
Frisca batuta tare cu zaharul se imparte in doua. O portie se pune la racit. Se toarna peste ea cafeaua rece si punem inapoi in congelator, pana cand ingheata complet. Cand se serveste, se portioneaza cu lingura de inghetata si se serveste cu cealalta portie de frisca.
Alte bauturi recomandate
Socata
Suc soc
Coctail
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa