Se freaca cafeaua solublia cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cind amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si
Se freaca cafeaua solublia cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cind amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se amesteca bine. Se pune deasupra frisca si se serveste imediat.
Vara se serveste ca bautura racoritoare, folosind apa tinuta la rece.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de trandafiri
Lapte de pasare
Imi place sa incerc variante diferite de cozonac, pe aia cu multe oua inca n-am incercat-o, trebuie sa gasesc un cuibar cu...
Cozonac varianta NOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj