Se freaca cafeaua solublia cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cind amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si
Se freaca cafeaua solublia cu o lingurita si jumatate de zahar si o lingurita de apa rece. Cind amestecul arata ca o spuma, se adauga apa minerala si se amesteca bine. Se pune deasupra frisca si se serveste imediat.
Vara se serveste ca bautura racoritoare, folosind apa tinuta la rece.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Dulceata de trandafiri
Lapte de pasare
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti