Irish Coffe este combinatia ideala dintre cafea si alcool.
Incepem prin a prepara frisca lichida. Punem frisca lichida intr-un shaker si o agitam usor fara a se intari prea tare, trebuie sa fie semi-lichida; daca nu avem un shaker putem bate frisca in modul traditional cu un tel. Apoi preparam cafeaua, eu prefer espresso dublu lungit cu apa fierbinte. Punem zaharul si whiskey-ul in paharu speciala pentru irish coffee. Paharul trebuie sa fie din material rezistent termic si sa aiba codita. Turnam cafeaua fierbinte peste whiskey si zahar. Apoi turnam rapid frisca peste cafeaua fierbinte. Frisca are rol de capac ce va pastra toate aromele la interior. (Niciodata dar Niciodata nu vom consuma aceasta bautura cu un pai de plastic.) Decoram cu un putina ciocolata rasa.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti