Svart pentru cafea cu lapte

Se amesteca cafeaua macinata impreuna cu cicoarea, apoi se adauga apa calduta si se lasa pe foc, pana da in clocot. Se lasa la fiert 3-5 minute, apoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-40 gr cafea
  • 20-30 gr cicoare
  • 400-500 ml apa

Mod de preparare

Se amesteca cafeaua macinata impreuna cu cicoarea, apoi se adauga apa calduta si se lasa pe foc, pana da in clocot. Se lasa la fiert 3-5 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se aseze zatul.


Se foloseste pentru cafea cu lapte.

Alte retete:

Lapte de pasare Gogosi pufoase Limonada

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide