Svart pentru cafea cu lapte

Se amesteca cafeaua macinata impreuna cu cicoarea, apoi se adauga apa calduta si se lasa pe foc, pana da in clocot. Se lasa la fiert 3-5 minute, apoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30-40 gr cafea
  • 20-30 gr cicoare
  • 400-500 ml apa

Mod de preparare

Se amesteca cafeaua macinata impreuna cu cicoarea, apoi se adauga apa calduta si se lasa pe foc, pana da in clocot. Se lasa la fiert 3-5 minute, apoi se ia de pe foc si se lasa sa se aseze zatul.


Se foloseste pentru cafea cu lapte.

Alte retete:

Lapte de pasare Gogosi pufoase Limonada

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole boabe cu sunca

In timpul saptamanii cand nu avem foarte mult timp liber pentru gatit, putem apela la preparate rapide chiar daca folosim si...

Mancare de fasole boabe cu sunca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca