Nectar de piersici

1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs. 2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc m

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg de piersici
  • 2 lingurite de glucoza
  • un pahar apa

Mod de preparare

1. Se aleg piersici bine coapte, care se spala si se lasa la scurs.

2. Dupa ce s-au scurs, se scot samburii, se adauga apa si se pun la fiert la foc mic 10 minute.

3. Se scurg, se curata de pielite, iar in apa in care au fiert se adauga glucoza si pireul obtinut din fructele pasate sau mixate.

4. Se amesteca totul si se mai fierbe inca 5 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...