Temperaturile de afara anunta sosirea verii. Miros de iarba proaspat tunsa, raze de soare, atmosfera perfecta pentru a servi acest ice tea natural.
1. Toarna apa fiarta peste plicurile de ceai asezate in ceainic. Lasa sa infuzeze cu capacul pus 4 minute.
2. Intre timp pregateste o baie de gheata. Intr-un vas mai mare pune niste cuburi de gheata, iar deasupra aseaza o strecuratoare pentru legume in care mai pui cateva cuburi de gheata.
3. Dupa ce a infuzat ceaiul, toarna-l prin strecuratoare peste cuburile de gheata. In cel de-al doilea vas cu ceaiul racit vei adauga indulcitorul preferat, eu va recomand mierea de salcam.
Ice tea-ul natural se serveste in pahare cu cateva felii de lamaie. Ca si gustare va recomand cateva felii proaspat prajite cu unt si gem de salcam.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii