Un piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si spune-ne cum ti-a iesit.
Se cresteaza soriciul;
Se unge carnea cu putin ulei de masline;
Se rade coaja de lamaie pe carne si se condimenteaza cu amestec pentru carne de porc, rosii uscate si usturoi granulat;
Se potriveste de sare si piper;
Se baga salvia si patrunjelul in interior;
Se ruleaza bine si se leaga;
Se pune in tava de cuptor si se adauga apa si vinul;
Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins in prealabil la 180 de grade, pentru cca o ora;
Se inlatura folia si se creste temperatura la 200 de grade pentru a se rumeni soriciul (acesta trebuie sa fie foarte crocant);
Carnea se scoate, si se taie felii groase dupa ce se inlatura sfoara;
Cartofii se curata si se taie wedges;
Se stropesc cu ulei de masline si vin alb demisec si se condimenteaza cu amestec de cartofi prajiti si boia iute;
Se introduc in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade C, pentru 25 min;
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii