Ginger Peach este un cocktail fara alcool super revigorant.
Curata ghimbirul de coaja cu o lingurita si taie doua felii. Taie limeul pe jumatate, scoate-i partea alba deoarece este amara apoi taie-l sub forma unor felii de pepene.
Pergatim paharul! Pune in pahar ghimbirul si siropul de zahar apoi zdrobeste-l cu un mudler, adauga lime-ul si zdrobeste-l si pe acesta. Sparge gheata manual intr-un prosop curat de bucatarie, apoi pune in pahar pana la jumatate si amesteca cu o lingurita.
Pune sucul de piersici, amesteca, iar la final adauga un guler de gheata deasupra. Pune decorul, un pai scurt cat mai aproape de acesta si bautura este gata.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti