Ginger Ale este o bautura acidulata si super racoritoare, ce poate fi consumata sub forma de suc dar si in combinatie cu alcool
Incepem prin a curata ghimbirul de coaja, apoi il razuim. Punem ghimbirul intr-o craticioara, adaugam coaja de la o lamaie, apoi sucul si 200 ml de apa.
Acum lasa-l pe foc pana incepe sa fiarba, apoi adauga treptat zaharul si amesteca pentru a nu se carameliza. dupa fierbere pune compozitia intr-o sita si strecoar-o.
Lasam lichidul la racit cateva ore apoi il combinam dupa preferinte cu apa minerala sau sifon. Cu sucul acidulat poti incerca chiar si un long drink din Vodka, ginger ale, gheata si lime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii