Ginger Peach este un cocktail fara alcool super revigorant.
Curata ghimbirul de coaja cu o lingurita si taie doua felii. Taie limeul pe jumatate, scoate-i partea alba deoarece este amara apoi taie-l sub forma unor felii de pepene.
Pergatim paharul! Pune in pahar ghimbirul si siropul de zahar apoi zdrobeste-l cu un mudler, adauga lime-ul si zdrobeste-l si pe acesta. Sparge gheata manual intr-un prosop curat de bucatarie, apoi pune in pahar pana la jumatate si amesteca cu o lingurita.
Pune sucul de piersici, amesteca, iar la final adauga un guler de gheata deasupra. Pune decorul, un pai scurt cat mai aproape de acesta si bautura este gata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii