Exotic Refresher

• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fructul pasiunii 1 buc
  • suc proaspat de lime 30 ml
  • suc proaspat de portocala 100 ml
  • ghimbir 2 feliute
  • gheata
  • un fir de menta doar pentru decor

Mod de preparare


• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• taiati fructul pasiunii pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite extrageti pulpa
• stoarceti lime-ul
• curatati coaja ghimbirului cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• pentru ca bautura sa fie completa, decorati cu menta si coaja de portocala
Savurati!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert crema de zahar ars

Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...

Desert crema de zahar ars
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca