• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant
• umpleti pe jumatate cu gheata paharul in care urmeaza sa turnati bautura, apoi turnati gheata in blenderul performant Oster Reversible
• taiati fructul pasiunii pe jumatate, iar cu ajutorul unei lingurite extrageti pulpa
• stoarceti lime-ul
• curatati coaja ghimbirului cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici
• introduceti toate ingredientele in blenderul performant Oster Reversible si selectati programul cocktail
• pentru ca bautura sa fie completa, decorati cu menta si coaja de portocala
Savurati!
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti