Mic dejun TO GO cu ananas si spanac

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac 50 g
  • ananas 50 g
  • piersici din compot 2 buc
  • banana – 1 buc
  • miere – 1 lingurita
  • tarate de ovaz 2 lingurite
  • apa 200 ml

Mod de preparare

 
• spalati bine spanacul
• decojiti ananasul si banana apoi taiati-le cubulete
• taiati piersicile in cubulete
• introduceti toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixati timp de 45 - 60 de secunde
• la final scoateti capacul cu lame si inchideti cu capacul TO GO

Savurati cu placere!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii