• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea• porniti blenderul, mai intai la viteza mica,
• adaugati toate fructele in vasul blenderului Oster Reversible impreuna cu mierea
• porniti blenderul, mai intai la viteza mica, iar dupa 10-15 secunde, cresteti turatia timp de 35 de secunde, pana cand toate fructele, congelate si proaspete, devin crema
• turnati crema rece in pahare
• decorati cu fructe proaspete si frunze de busuioc.
Reteta completa: http://www.adihadean.ro/2015/05/vitamine-reci/
Savurati!
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti