• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale
• taiati fructul de papaya pe jumatate si il scobiti cu o lingura (el trebuie sa fie moale la presare – asa va dati seama daca este copt)
• curatati si taiati morcovii si telina cubulete
• decojiti portocalele, desfaceti-le in bucati individuale si adaugati-le in blenderul Oster Classic Pro
• adaugati mierea si gheata si mixati pana obtineti o compozitie uniforma.
Savurati!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii