Smoothie de toamna, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla – ½ buc
  • morcov – 1 buc
  • banana – 1 buc
  • lapte de migdale – 200 ml
  • apa – 50 ml

Mod de preparare

• spala bine legumele
• curata sfecla, morcovul si banana si taie-le in cuburi mai mici
• introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde
• la final scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO.

Sfecla rosie este o sursa importanta de antioxidanti cu rol in imbunatatirea circulatiei sanguine, stimularea productiei de celule rosii si protejarea sistemului imunitar.

Betacarotenul din morcovi are efect antiimbatranire, dar si de imbunatatire a acuitatii vizuale. In plus, o dieta bogata in morcovi contribuie la scaderea colesterolului, prevenirea infectiilor si pierderea in greutate.

Bananele sunt bogate in fier si proteine cu rol in ameliorarea anemiei, iar continutul de fibre si prebiotice ajuta la restabilirea unei activitati normale a sistemului digestiv.

Savureaza cu placere!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii