Smoothie de toamna, made by Carmen Bruma

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla – ½ buc
  • morcov – 1 buc
  • banana – 1 buc
  • lapte de migdale – 200 ml
  • apa – 50 ml

Mod de preparare

• spala bine legumele
• curata sfecla, morcovul si banana si taie-le in cuburi mai mici
• introdu toate ingredientele in blenderul personal Breville Blend Active Pro si mixeaza timp de 45-60 de secunde
• la final scoate capacul cu lame si inlocuieste-l cu capacul TO GO.

Sfecla rosie este o sursa importanta de antioxidanti cu rol in imbunatatirea circulatiei sanguine, stimularea productiei de celule rosii si protejarea sistemului imunitar.

Betacarotenul din morcovi are efect antiimbatranire, dar si de imbunatatire a acuitatii vizuale. In plus, o dieta bogata in morcovi contribuie la scaderea colesterolului, prevenirea infectiilor si pierderea in greutate.

Bananele sunt bogate in fier si proteine cu rol in ameliorarea anemiei, iar continutul de fibre si prebiotice ajuta la restabilirea unei activitati normale a sistemului digestiv.

Savureaza cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...