Smoothie din pomelo made by Raw Chef Ligia Pop

• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am

Portii
4
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pomelo 0.50bucata
  • mere romanesti 5.00bucata
  • vlastari de floarea-soarelui 100.00g
  • frunze mari de salata verde 5.00bucata

Mod de preparare


• la pomelo am folosit in mare parte pulpa, incercand sa elimin pielita amara. Vlastarii proaspeti de floarea-soarelui i-am spalat bine si i-am eliminat pe cei care erau galbeni sau vestejiti. Merele romanesti le-am spalat bine, folosind apa puternic alcalina, speciala pentru spalat legume si fructe.
• am adaugat pe rand in storcatorul prin presare la rece Kuvings: pomelo, vlastarii de floarea-soarelui, insa nu toti odata, ci pe rand, iar la final merele intregi, spre bucuria mea, acest storcator avand o palnie extralarga de alimentare. A iesit un smoothie racoritor si foarte aromat, fiind de acum asezat pe lista smoothie-urilor favorite.
Consum:
• se consuma imediat dupa stoarcere, de preferat pe stomacul gol sau la 30 de minute dupa masa sau inainte de masa. Daca il lasati sa stea, chiar si intr-un recipient de sticla, se va oxida, iar proprietatile se vor diminua. Puteti consuma si pana la 2 litri din acest smoothie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...