Bautura racoritoare din pepene galben

Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se ad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg miez de pepene galben
  • 1/2 lamiie
  • sirop dintr-un pahar zahar si 2 pahare apa
  • putina esenta aromata
  • putin lichior
  • 2 pahare sifon

Mod de preparare

Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se adauga sifonul. Se strecoara printr-un tifon si se adauga esenta aromata si lichiorul.
Se serveste de la gheata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...