Gingerata cu goji si citrice

Gingerata cu goji si citrice este o bautura racoritoare si revigoranta in acelasi timp, foarte sanatoasa si usor de pregatit.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 bucata ghimbir ras
  • cca 2 cm
  • -sucul de la 1 lamaie
  • -50 gr goji
  • -sucul de la 1 portocala
  • -sucul de la 1 grapefruit
  • -2 linguri miere
  • -1 lingurita sirop de catina
  • -2 pahare apa plata

Mod de preparare

In vasul blenderului vertical se pune ghimbirul maruntit, mierea, fructele goji, siropul de catina si 1/2 pahar apa. Se mixeaza bine, pana la transformarea amestecului intr-o pasta fina. Separat, se pun sucurile de citrice intr-o carafa, se adauga pasta obtinuta anterior si se amesteca totul bine, apoi se adauga si restul de apa, pana se obtine gustul dorit, eventual se mai indulceste cu miere. Se toarna in pahare si se serveste.
Aceasta bautura este puternic energizanta si antioxidanta, pe care o recomand cu caldura, mai ales in perioadele de convalescenta, de efort intelectual, stres, epuizare fizica.

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


-se serveste rece, eventual cu putina gheata
-se poate pastra la frigider max. 3 zile

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Trandafir

Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...

Prajitura Trandafir
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca