Lapte de cocos cu mirodenii alese, made by Raw Chef Ligia Pop

Aceasta reteta delicioasa de lapte vegetal cu mirodenii alese are multiple beneficii pentru sanatate.

Portii
5
Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de la o nuca de cocos matura
  • apa calduta filtrata – 1 litru
  • indulcitor natural raw – dupa gust
  • esenta de vanilie naturala
  • turmeric pudra – 10 g
  • pudra de cuisoare – 5 g
  • scortisoara – 5 g

Mod de preparare

• curatati cu grija pulpa nucii de cocos, folosind un cutit sau o lingura
• tocati pulpa de cocos in cuburi medii si adaugati-o in blenderul performant Oster Versa, impreuna cu toate ingredientele
• apa trebuie neaparat sa fie calduta, la 40⁰C
• mixati ingredientele pentru 1-2 minute, folosind functia de sosuri a blenderului performant Oster Versa
• strecurati laptele cu ajutorul unei pungi de strecurat
• consumati-l ca atare sau in alte preparate raw
• ideal este sa fie consumat proaspat insa il puteti pastra timp de 1-2 zile intr-o sticla ceramica cu capac. Inainte de consum agitati bine continutul.

Turmericul are proprietati antiinflamatorii, anticancerigene si este un puternic antioxidant. Este de ajutor in probleme ale sistemului digestiv, previne bolile cardiace, grabeste vindecarea ranilor si, de asemenea, ajuta la mentinerea unui tonus ideal si previne imbatranirea prematura.

Consumul de nuca de cocos scade colesterolul, protejeaza impotriva infarctului si previne accidentele vasculare cerebrale. In plus, contine vitamina A, E si acid lauric, benefic impotriva virusilor si ciupercilor.

Cuisoarele si scortisoara merita sa fie consummate saptamanal, sunt printre cele mai puternice antibiotice din lume, alaturi de usturoi, turmeric si produsele stupului.

Savurati cu placere!

Articolul complet: http://ligiapop.com/2016/03/22/laptele-de-cocos-cu-mirodenii-alese/

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba

Vazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca