Limonada

Se pune zaharul intr-un vas, se toarna apa rece si se amesteca mereu pina ce se topeste zaharul. Se adauga zeama de lamiie si putina coaja de lamiie.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru fiecare pahar de apa se ia cite 3-4 lingurite zahar si 1/2 lamiie

Mod de preparare

Se pune zaharul intr-un vas, se toarna apa rece si se amesteca mereu pina ce se topeste zaharul. Se adauga zeama de lamiie si putina coaja de lamiie. Se acopera si se pune la gheata. Dupa citeva ore se strecoara, se toarna in pahar
Se serveste cu cite o felie de lamiie pe marginea fiecarui pahar

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...