Se amesteca bine mierea cu galbenusul, se adauga sucul de portocale(daca e proaspat trebuie strecurat), zeama de lamiie, sucul de morcovi. Se amesteca
Se amesteca bine mierea cu galbenusul, se adauga sucul de portocale(daca e proaspat trebuie strecurat), zeama de lamiie, sucul de morcovi. Se amesteca totul foarte bine si completam cu apa minerala Se serveste cu cuburi de gheata.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa