Se oparesc macesele cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa 10 minute sa se infuzeze. Se amesteca intr-un vas de portelan, mierea cu sucul de po
Se oparesc macesele cu apa clocotita, se acopera vasul si se lasa 10 minute sa se infuzeze. Se amesteca intr-un vas de portelan, mierea cu sucul de portocale si siropul de macese. Ceaiul de macese, se raceste pina la cca 50 grade C, se strecoara si se amesteca cu mierea
Se serveste imediat fierbinte
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa