Punch la gheata

Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pina se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu s

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g zahar
  • 3 cesti apa
  • 1 ceasca esenta ceai rusesc
  • 2 sticle apa minerala
  • 2 lamii
  • 1 portocala

Mod de preparare

Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pina se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...