Visinele se taie pe jumstate, apoi se amesteca bine cu zaharul si se pun pe foc timp de 30 minute. Siropul lasat se strecoara si se depoziteaza in st
Visinele se taie pe jumstate, apoi se amesteca bine cu zaharul si se pun pe foc timp de 30 minute. Siropul lasat se strecoara si se depoziteaza in sticle.
Din sirop se face o bautura racoritoare: se pune intr-un pahar lung, un sfert de pahar sirop de visine si fara sa se amestece, se toarna peste el apa plata si 3-4 cuburi de gheata.
Alte retete recomandate:
Sursa: http://www.lauraadamache.ro/2011/04/mancare-de-pui-sub-capac-de-paine.html#_
Mancarica de pui sub capac de paineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj