Socată reţeta bunicii. Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa. Se pune o lamaie intreag
Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa.
Se pune o lamaie intreaga, cu coaja, taiata in felii subtiri.
Se adauga 600-800 ml de miere de albine.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile, apoti timp de inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apor se filtreaza si se trage in sticle inchise de culoare, bine inchise.
Se pastreaza la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa