Socată reţeta bunicii. Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa. Se pune o lamaie intreag
Florile proaspete de la 6-12 inflorescente, separate de codite, se pun intr-un borcan de sticla. Se adauga 4,5 lirtri de apa.
Se pune o lamaie intreaga, cu coaja, taiata in felii subtiri.
Se adauga 600-800 ml de miere de albine.
Se lasa sa se odihneasca 2 zile, apoti timp de inca 2 zile se amesteca de 3 ori pe zi cu o lingura de lemn.
Apor se filtreaza si se trage in sticle inchise de culoare, bine inchise.
Se pastreaza la rece.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa