Suc cu ardei gras si ghimbir

Suc de fructe si legume prin presare la rece

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii Ghimbir
  • 2 Portocale
  • 2 buc. Ardei gras
  • 2 Morcovi

Mod de preparare

1. Curatati ardeiul de seminte si codita

2. Curatati ghimbirul de coaja cu o lingurita si taiati 2 felii subtiri

3. Decojiti portocalele, taiati-le in patru

4. Spalati bine morcovii

5. Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a sorcatorului cu presare la rece Kuvings

6. Turnati sucul in pahar si savurati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...