Suc de spanac, telina apio si ghimbir

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • frunze de spanac 100 g
  • mar – 1 buc
  • tulpina de telina apio – 45 tije
  • ghimbir 2 feli subtiri

Mod de preparare

 • spalati bine toate ingredientele
• ghimbirul se curata coaja cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici
• introduceti ingredientele treptat, alternandu-le, in storcatorul prin presare la rece Kuvings
• turnati sucul in pahar

Savurati cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...