Suc din morcovi albi cu lapte si miere

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi albi
  • lapte proaspat
  • miere

Mod de preparare

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele morcovului alb seamana cu cele ale patrunjelului, iar cele ale pastarnacului cu cele ale telinei. Putem centrifuga morcovul, iar sucul se poate amesteca cu lapte crud si putina miere.

Alte bauturi recomandate

Suc de capsuni

Suc de soc

Suc de visine

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa