Suc din morcovi albi cu lapte si miere

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi albi
  • lapte proaspat
  • miere

Mod de preparare

Multi au probleme cu distingerea dintre pastarnac si morcov alb. Daca morcovul si pastarnacul au frunze, le putem deosebi mai usor, deoarece frunzele morcovului alb seamana cu cele ale patrunjelului, iar cele ale pastarnacului cu cele ale telinei. Putem centrifuga morcovul, iar sucul se poate amesteca cu lapte crud si putina miere.

Alte bauturi recomandate

Suc de capsuni

Suc de soc

Suc de visine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...