Suc prin presare la rece din grepfruit, spanac si patrunjel

Portii
1
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Suc prin presare la rece din grepfruit, spanac si patrunjel

Ingrediente

  • 1 Grepfruit
  • 1 Mar
  • ½ legatura de patrunjel
  • 2 maini de spanac
  • ½ lamaie

Mod de preparare

• Decojiti grepfruit-ul si lamaia
• Spalati bine spanacul si restul ingredientelor
• Introduceti ingredientele alternandu-le prin palnia de alimentare a storcatorului cu presare la rece Kuvings C9500PR.

Savurati cu placere!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...