Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie.
Ciupercile cu busuioc si sos vinaigrette de lamaie sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pentru vinegreta se amesteca toate ingredientele, dara bucatile de lamaie. Apoi se adauga si acestea si se amesteca bine. Se incalzeste gratarul. Se ung ciupercile pe o parte cu ulei. Se aseaza cu cupele in sus pe tava aragazului si se toarna 1 lingurita de ulei in fiecare. Se pune cate o bucatica de unt. Se asezoneaza. Se frig 6-8 minute, pana ce devin aurii – se ung constant cu uleiul ramas. Se transfera in farfurii si se toarne deasupra vinegreta. Ciupercile cu sos vinaigrette de lamaie se orneaza cu frunze de busuioc.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti